Választás

2022.03.29. 20:35

Szemléletváltásra van szükség a politikában

Kuncze Gábor volt a vendége Csonka Balázsnak, az 1. számú választó körzet ellenzéki közös országgyűlési képviselő-jelöltjének az Agórában megtartott lakossági fórumon.

Molnár Sándor

Csonka Balázs és Kuncze Gábor az Agórában megtartott fórumon (sam0329_KunczeGáborVeszprémben1-3) Fotó: Molnár Sándor/Napló

Csonka Balázs elmondta, hogy a kampány során nagyon sok lakossági fórumot szerveztek, megpróbáltak eljutni a környező településekre is, ahol szakpolitikai kérdésekről beszéltek. Most egy olyan, népszerű és szeretett politikust hívtak meg vendégül, aki hitelesen bemutathatja, hogy milyen lenne az a politika, ahol a felek tisztességesen gondolkodnak és kommunikálnak egymással, hogy olyan döntések születhessenek, amelyek előre viszik az országot.   

Kuncze Gábor elmondta, hogy a rendszerváltás után nagy várakozással tekintettek a jövőbe. Magyarország mindenféle mutatókban az elsők között volt, az emberek pártállástól függetlenül beszéltek egymással. A vidéki képviselők közösen jártak el vacsorázni. Bár a parlamentben kemény viták folytak, de attól, hogy más véleményen voltak még tisztelték egymást.

Ezzel szemben ma a társadalom egyik fele rühelli a másikat, barátságok mennek tönkre amiatt, hogy más nézeteket vallanak. Ha az egyik politikai oldal akar valamit csinálni, a másik megfúrja azt, és ez oda vezet, hogy az ország nem halad előre. Szóba kerültek a pártok plakátjai is, amelyek nem az emberekről, hanem a hatalom és a pénz megtartásáról szólnak. Kuncze Gábor kiemelte, hogy nem hagyhatunk az utódainkra egy olyan országot, amelynek az egyik fele gyűlöli a másikat. Ezen változtatni kell, ezért el kell menni és az ellenzékre kell szavazni a választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában