Születésnap

2022.03.23. 12:00

Szépkorút köszöntöttek Gannán

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Berki Ferencnét, Mariska nénit a település lakossága nevében Nagy Ottó, Ganna polgármestere és Vargáné Renkó Rita, az önkormányzat munkatársa.

Polgár Bettina

Nagy Ottó, Berki Ferencnét, Mariska néni és Vargáné Renkó Rita (balról jobbra)

Forrás: önkormányzat

A jeles alkalomból virággal és tortával, valamint az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt emléklappal köszöntötték az ünnepeltet. Nagy Ottó kiemelte, Mariska néni megélhetett olyan eseményeket, amiket a fiatalabbak csak a történelemkönyvek lapjairól ismerhetnek.

 

 

Kifejtette, Mariska néni Gannán találta meg élete párját Berki Ferenc személyében, majd jöttek a dolgos hétköznapok és a gyerekek, Marika és Feri, akiket becsületben és tisztességben felneveltek. Unokák is születtek, majd dédunokák, akik szívesen látogatnak Gannára.

 

 

- Mariska nénit mindig rendkívül türelmes, mosolygós, vallásos asszonyként ismertem. Bizonyára ezért is volt képes olyan sokáig teljes odaadással és alázattal gondozni férje idős szüleit. Soha senkivel nem volt nézeteltérése, rossz viszonya. Néhány évvel ezelőtt még részt vett a települési rendezvényeken – hangsúlyozta Nagy Ottó. A polgármester derűben és egészségben gazdag éveket kívánt az ünnepeltnek.

 

 

A köszöntőt jó hangulatú beszélgetés követte, majd a résztvevők a Mariska néni dédunokája által sütött csokitortát is megkóstolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában