Átvette megbízólevelét

2022.04.14. 11:22

Független képviseletet ígér Navracsics Tibor

Szerdán átvette képviselői megbízólevelét Navracsics Tibor országgyűlési képviselő a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban.

Tóth B. Zsuzsa

Forrás: Burger Zsolt

A 3-as számú választói körzet most megválasztott országgyűlési képviselője beszédében pártállástól független képviseletet ígért a településeknek.               

- Rajtunk áll, hogy milyen lesz a jövő Ajkája, Tapolcája, Sümegje, Badacsonya, 56 falu élete, megtesszük-e azt, ami  Magyarország legszebb, legígéretesebb régiójává teszi ezt a környéket. Ez az álom viszont csak akkor válhat valósággá, ha együttműködünk!  A mérkőzést lefújták, nincsenek csapatok, csak egy csapat van. Azt  a bizalmat, amit április 3-án kaptam, megelőlegezett bizalomként fogom fel, ami nagyon gyorsan elillanhat ha nem szolgálom meg alázatos, becsületes és szorgalmas munkával. Abban bízom, hogy 2026-ban, amikor a ciklus lejár, tiszta lelkiismerettel állhatok majd önök előtt. Mindenkire számítok és önök is számíthatnak rám - mondta a képviselő. 

Az országgyűlési választás eredményét Takács Lászlóné,  a választási bizottság elnöke ismertette, majd Iker Viktória jegyző értékelte a választást. Az esemény hivatalos részét  követő állófogadáson Dobó Zoltán polgármester mondott pohárköszöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában