Műsorral is kedveskedtek

2022.04.14. 20:00

Hátrányos helyzetű veszprémi diákok kaptak húsvéti ajándékcsomagot

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület szervezésében immár hagyomány az a gyűjtés, melyet ez idő tájt szerveznek.

Juhász-Léhi István

Gulkai László alelnök adta át a csomagokat

Forrás: Juhász-Léhi István/Napló

A húsvéti ajándékcsomagokat a Botev általános iskolában 30 kisiskolás és szüleik vehették át egy nagyszerű műsorral keretbe foglalva. A helyszínen kiderült, az egyesület motorja, Molnár Roland elnök betegség miatt nem vehetett részt az eseményen.

Gulkai László, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület alelnöke elmondta, közösségük már hagyományosan két nagy ünnepünkön, húsvétkor és karácsonykor ajándékcsomagokat készít az iskolák által javasolt hátrányos helyzetű tanulók számára. Céljuk ezzel elsősorban, hogy megkönnyítsék a családok helyzetét húsvétkor. A táskákba tartós élelmiszert, húsvéti édességeket, illetve a támogatók által elhelyezett ajándékokat tettek a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület munkatársai.   

Guzsvány-Leskó Csongor harmonikajátékával varázsolta el a jelenlevőket
Forrás: Juhász-Léhi István/Napló

A botevesek műsorral kedveskedtek: a rendezvényen Jeremiás Bende szavalta el Csukás István Sün Balázs című művét, Guzsvány-Leskó Csongor harmonikajátékával szórakoztatta a jelenlévőket, Lázár Rebeka egy La Fontaine-mesét mondott el, míg Szőllősi Adrienn tanítványai légtornász-bemutatóval örvendeztettéj meg a nagyérdeműt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában