Lehetőség és felelősség

2022.04.21. 20:00

Kontrát Károly átvette megbízólevelét

Átvette Kontrát Károly (Fidesz-KDNP), Veszprém megye kettes számú választókerületének országgyűlési képviselője a megbízólevelét Balatonfüreden, a Partitúra Galériában április 21-én.

Kovács Erika

Kontrát Károly országgyűlési képviselőnek Németh Gyöngyi, Veszprém megye kettes számú országgyűlési egyéni választókerülete választási bizottságának elnökhelyettese adta át a megbízólevelet

Forrás: Nagy Lajos/Napló

Hári Lenke alpolgármester köszöntője után Németh Gyöngyi, Veszprém megye kettes számú országgyűlési egyéni választókerülete választási bizottságának elnökhelyettese ismertette a választás eredményét, és átadta Kontrát Károly képviselőnek a megbízólevelet. 

Elhangzott, a képviselő 26 ezer 762 szavazatot kapott, amely a szavazatok 50,99 százaléka. Kontrát Károly képviselő a választókerületben tapasztalt együttműködést, az összefogást, a települések, a polgármesterek segítségét, a békét, biztonságot és felesége, Zita támogatását emelte ki. Aláhúzta a Fidesz-KDNP kétharmados többségét, mely lehetőség és felelősség egyben. Köszönettel beszélt munkatársairól, az aktivistákról, és mindenkiről, aki segített a munkában. 

Bóka István helyi polgármester méltatta az elmúlt négy év sikereit, a fejlesztéseket, a Magyar falu programot, a képviselő támogatását. – Nehéz volt az elmúlt négy év, de az előttünk álló is hasonlónak mutatkozik - mondta. 

Forrás: Nagy Lajos/Napló

Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere a választókerület példamutató együttműködésére, a települések fejlődésére, a Fidesz-KDNP és a képviselő mellett álló emberekre helyezte a hangsúlyt. 

Az átadáson Kiss Ferenc galériatulajdonos szép zongoramuzsikával, Oberfrank Pál színidirektor verssel, Lovász Gellért zeneiskolai növendék gitárdallamokkal ajándékozta meg a jelenlévőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában