Emlékplakett

2022.05.05. 13:08

Díjazták a nagylelkűségét

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nagyrabecsülése jeléül Dr. Komjáthy László emlékplakettet adományozott Lipp Adrienn részére.

Molnár Sándor

Lipp Adrienn a Dr. Komjáthy László emlékplakettel

Forrás: Családi

A díjazott világmárka-nagykövet, lovas-vadász és szerző, médiaszereplő, ifjúság-és gyermekvédelmi bűnmegelőzési programok együttműködő támogatója az elismerést a Rendőrség Napja, Szent György Nap alkalmából kapta meg a közrend, a közbiztonság és a bűnmegelőzés támogatása, és az együttműködés terén végzett kiemelkedően példamutató, önzetlen és elévülhetetlen érdemeket felmutató, kimagasló tevékenységéért. 

Forrás: Családi

A kitüntetett a Naplónak elmondta, hogy írt egy önéletrajzi könyvet, amely bestseller lett, és ennek teljes bevételét hátrányos helyzetű gyermekek részére fordítja. Évente ezer gyermeket fogad úrkúti birtokán, ahol nagyon sok állat él a vadasparkban, és a természetközeli életmódra tanítja a gyerekeket. Az elismerés, amit magánszemélyként kapott nagyon boldoggá teszi őt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában