Állandó készenlétben

2022.05.04. 11:30

Elismeréseket adtak át Szent Flórián napja alkalmából a megyeházán

A tűzoltók védőszentjének napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlést a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Marton Attila

Az állománygyűlés résztvevői a megyeházán

Forrás: Nagy Lajos/Napló

A rendezvényen átadták azoknak a településeknek az elismeréseit, ahol tűzoltó-parancsnokság működik. A veszprémi önkormányzat Lakó Imre tűzoltó főhadnagyot, Pápa Kerpics Tamás tűzoltó törzsőrmestert, Ajka Klespitz Gábor címzetes tűzoltó zászlóst, Badacsonytomaj Fülöp Péter címzetes tűzoltó főtörzsőrmestert, Balatonfűzfő Fojtyik Sándor Zoltán címzetes tűzoltó főtörzsőrmestert, Pétfürdő Virág Gábor címzetes tűzoltó főtörzsőrmestert, míg Várpalota Czézár Ferenc címzetes tűzoltó főtörzsőrmestert részesítette az év tűzoltója elismerésben. 
Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a 2021. Veszprém Megye Hivatásos Tűzoltója címet adományozta Fekete Tamás József tűzoltó századosnak. A Veszprém Megye Önkormányzati Tűzoltója címet Szelthoffer Ferenc, a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka, a Veszprém Megye Önkéntes Tűzoltója címet Weinhardt László, a Tótvázsonyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület gépjárművezetője, a Veszprém Megye Rendvédelmi Igazgatási Alkalmazottja címet Maszarekné Király Bernadett, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Költségvetési Osztályánk ügyintézője vehette át. 
A 2021. év Veszprém Megye Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága elismerő címet a Pétfürdői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságnak, míg a Veszprém Megye Önkormányzati Tűzoltósága elismerő címet a Zirci Önkormány- zati Tűzoltóságnak adományozta az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában