Gazdag programok

2022.05.05. 14:00

Kicsik és nagyok is jól szórakoztak a zánkai családi majálison

Nagyszabású majálist szerveztek idén Zánkán, ahol kicsik és nagyok jól szórakozhattak. Böhmné Kocsis Szilvia, a szervező faluház vezetője azt mondta, ebben az évben nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy a helyi, és a környékbeli családok is Zánkát válasszák úti célként.

Kovács Erika

Nagyszabású majálist szerveztek idén Zánkán, ahol kicsik és nagyok jól szórakozhattak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ez meg is történt, mert minden korábbinál színesebb és gazdagabb programmal várták a szép számú érdeklődőt. Külön szerveztek programokat a felnőtteknek és a gyermekeknek, akiket egyebek mellett népi játékokkal felszerelt játszótérre, játszóházba várták. Kitűnő hangulat kísérte a főzőversenyt, és különféle kézműves portékák körül is lehetett válogatni. Természetesen nem maradt el a májusfa állítás sem, amit reggel óta díszített a település apraja-nagyja a faluház előtti téren. A főzőversenyt a magyaros ízek jegyében hirdették meg, és a finomságokat, egyebek mellett a gulyáslevest, a pörkölteket, a tárcsán sütött húst közösen fogyasztották el. A kitűnő hangulatról Polgár Peti előadó is gondoskodott, akivel sokan együtt énekeltek. -Jó volt végre együtt lenni, beszélgetni a karantén, a lezárások után, mondták az emberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában