Közlekedés

2022.06.23. 20:00

Megújul egy forgalmas járdaszakasz Balatonalmádi-Káptalanfüred határában

Összesen 22 millió forintot biztosít járdafelújításra Magyarország kormánya, így hamarosan megújul Balatonalmádi-Káptalanfüreden a Balatonfüredi út, a 71-es főút mentén, a Haris köztől a Posta utcáig tartó szakasz, közölte Kontrát Károly országgyűlési képviselő június 23-án, csütörtökön a településen.

Kovács Erika

Egyetértésben. Kontrát Károly országgyűlési képviselő, Fabó Péter önkormányzati képviselő és Pandur Ferenc alpolgármester Balatonalmádiban Fotó: Gáspár Ákos

A képviselő felidézte, már korábban is támogatta a városban lévő beruházásokat, korszerűsítéseket. A mostani felújításnak köszönhetően a közeljövőben a helyiek és a turisták is biztonságosan közelíthetik meg a Balaton-partot. Emellett még 2021-ben szintén Magyarország kormánya mintegy 400 millió forintot biztosított utak, járdák felújítására, melynek előkészítései, tervei folyamatosan készülnek, így hamarosan ezek a munkák is megkezdődhetnek a városban.

Köszönettel beszélt Kontrát Károly, illetve a kormány támogatásáról és méltatta a nyertes pályázatot Pandur Ferenc alpolgármester, ügyvivő polgármester és Fabó Péter önkormányzati képviselő, polgármester jelölt (Fidesz-KDNP).  Kifejtették, egész Balatonalmádiban kiemelten kezelik az útépítéseket, illetve a felújításokat a jövőben is.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában