Közlemény

2022.06.15. 18:56

Nem maradnak el a traumatológiai műtétek a Csolnoky Kórházban

A Csolnoky Ferenc Kórház egyik traumatológiai műtőjében műszaki munkálatok kezdődtek, amelyeknek célja a gépészeti csőrendszer korszerűsítése.

Forrás: Kórház

Erről a keddi napon közleményt tettek közé átmenetileg a közösségi oldalukon, azonban, mint írják a közleménytervezetet az intézmény arra az esetre készítette elő, ha a traumatológiai műtő felújítása következtében bekövetkező műtéti kapacitáscsökkenést nem sikerült volna belső átszervezéssel és a társintézmények együttműködésével megoldani.

Éppen ezért a találgatások és a téves hírek megelőzése érdekében ma, azaz szerdán este újabb közleményt tettek közé hivatalos közösségi oldalukon.

Tekintettel arra, hogy a munkálatok idején átmenetileg csökken a műtő kapacitásuk, ezért az intézmény részben belső átszervezésekkel, részben a Zirci Erzsébet Kórház közreműködésével olyan intézkedéseket hozott, amelyek segítségével az azonnali és a tervezet traumatológia műtétek folyamatosan elvégezhetők.

Vagyis traumatológiai műtétek nem maradnak el. Mint fogalmaznak: minden betegük a legmagasabb szintű ellátásban részesül. Azokat a betegeket, akik korábban már értesítést kaptak a beavatkozásuk időpontjának halasztásáról, folyamatosan kiértesítik, új időpontokat biztosítanak számukra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában