Augusztustól új vezető irányítja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot

További három megyében is változás lesz.

MTI

Fellegi Norbertet (képünkön) Anda György váltja a poszton

Forrás: Balogh Ákos / Veszprémi Napló

A Belügyminisztérium pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a belügyminiszter indokolás nélkül visszavonta Urbán Zoltán László dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. A rendőrfőkapitány feladatkörének ellátásával Nagy Ágnes ezredest bízta meg.

Ugyancsak visszavonta a miniszter a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot eddig vezető Fellegi Norbert ezredes vezetői kinevezését - lemondási kérelmére tekintettel -, és rendelkezési állományba helyezte. A feladatkört augusztustól Anda György ezredes látja el.

A miniszter visszavonta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot irányító Varga-Koritár Attila Pál ezredes vezetői kinevezését is - lemondási kérelmére tekintettel -, és rendelkezési állományba helyezte. A szervezet irányításával Kis Péter ezredest bízta meg.

Szintén visszavonta a belügyminiszter a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot élén álló Tánczi Tibor ezredes ideiglenes vezetői megbízását és visszahelyezte őt korábbi beosztásába. A Vas megyei főkapitányi feladatokat augusztustól Pilisi Gábor ezredes látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában