Nekem a Balaton

2022.07.09. 11:06

Épphogy elkészült a harmadik, kezdődik a következő óriási mural festése Veszprémben!

Csütörtökön adták át a Stadion utca 1 oldalára festett hatalmas állatkerti hangulatú muralt, ami sorrendben a harmadik volt, a hétvégén máris elkezdődtek a munkálatok a Cserhát lakótelepen.

Horváth Virág

A Haszkovó lakótelep (vagyis a Jutasi úti lakótelep) nagyon szerencsés, hiszen az első két mural (óriási falfestmény) a város ezen részére került. A Halle a kézilabda-szurkolók szívét, a Munkácsy utcán elkészült Gizellát és Istvánt ábrázoló remekművel pedig minden veszprémi szívét megdobogtatták. 

A harmadik muralt most csütörtökön adták át a Stadion utca 1. számnál, amely az állatkertet hozza közelebb a látogatókhoz. A hétvégén pedig elkezdődtek a munkálatok a Cserhát lakótelepen, ahol pedig a Balatont, a balatoni életérzést és a nyarat hozzák el a szürke hétköznapokba. 

A Lélektér Alapítvány Veszprém- Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 nyertes projektjét Mentha (Ozsváth Gergely) tapasztalt graffiti-művész valósítja meg, a projektmanager pedig Eckü, vagyis Baranyai Dániel.

 

Így készült az első MURAL! >>

Állati lett a harmadik mural - Újabb falfestménnyel gazdagodott Veszprém >> 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában