Szemétszállítás

2022.07.18. 21:00

Folyamatban van a nem szabványos kukák cseréje Veszprémben

Azoknak a lakosoknak kell mielőbb lecserélniük a hulladékgyűjtő edényt, akik erről külön értesítést kaptak, tájékoztatott a VKSZ Zrt.

Marton Attila

Forrás: VKSZ Zrt.

A szolgáltató lapunkhoz eljuttatott felhívásában azt közölte, több hete folyamatban van a nem szabványos edények cseréje a társaság központi ügyfélszolgálatán. A megnövekedett megkeresések száma és a zökkenőmentes ügymenet érdekében most elsősorban azon ügyfeleik jelentkezését kérik, akik az edénycseréről külön értesítést – matricát – is kaptak a Veszprémi Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (VHK) munkatársaitól. Hangsúlyozták, esetükben különösen sürgető a hulladékgyűjtők lecserélése, és az ügyintézés során ezeket a lakosokat előnyben részesítik. Hozzátették, a szolgáltató azon ügyfelei, akik munkatársaiktól külön értesítést nem kaptak, ráérnek edényeiket az év végéig lecserélni. A VKSZ Zrt. kéri és köszöni a lakosok együttműködését és megértését. Ahogyan arról a közelmúltban beszámoltunk, a nem megfelelő edények cseréje a szolgáltató járműparkjának korszerűsítése miatt vált szükségessé a VHK Kft. gyűjtőkörzetében.

Címkék#csere#kuka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában