Közösségépítés csodás környezetben

2022.07.11. 17:00

Hajnalig szólt a retró diszkó Porván

Ezrek szórakoztak, mulattak együtt a IV. Hungarikum Fesztiválon Porván. Olyan együttesek léptek a színpadra, amelyek vonzották a közönséget. A legnagyobb sikere a Delta zenekar műsorának volt, de sokan tapsoltak többek közt Tóth Tünde énekesnőnek és a Desperadónak is.

Rimányi Zita

Forrás: Porvai önkormányzat

– Élettel telt meg a Dr. Jáger Ida Emlékpark és Rendezvénytér, amit korábban megálmodtunk. Betöltötte azt a szerepét, amire szántuk: nem csak a faluból, a térségből is rengeteg család ellátogatott hozzánk, kisgyerekekkel együtt. Megvalósult a tervünk: közösségépítés csodás környezetben. A legtöbben a hely és a fellépők miatti hangulatot dicsérték – mondta el Veinperlné Kovács Andrea polgármester a IV. Hungarikum Fesztivál után a szervezők eredményeit összegezve. Arról is beszámolt, hogy a koncertek után a helyszínen maradt a tömeg, sokan hajnalig a retródiszkóban táncoltak. 
A helyiek napközben lángost kínáltak, kürtöskalácsot és tépett húsos szendvicset lehetett enni, a hungarikumként őrzött értékek jegyében pedig gulyást és pálinkát lehetett kóstolni, szódát lehetett a melegben inni. A borzaváriak segítsége révén többen terepjárókba ülhettek, így ismerhették meg a környék természeti kincseit. A rendezvény megvalósítását minisztériumi pályázati forrás támogatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában