Kiemelkedő közszolgálati tevékenységéért

2022.07.01. 19:00

Kicska Andrea vehette át idén a Véghely-díjat a polgármesteri hivatal dolgozói közül

A kitüntetést Porga Gyula polgármester és Dancs Judit jegyző adták át a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja alkalmából.

Napló

Forrás: Önkormányzat

A díjazott méltatásában kiemelték, Kicska Andrea 2002-ben szerezte igazgatásszervező diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen, a közigazgatási szakvizsgát 2008-ban teljesítette. A veszprémi polgármesteri hivatalnál 1995-ben kezdett el dolgozni, kezdetben analitikus könyvelő munkakörben. 2002-ben Sopronba költözött, majd 2006 eleje óta újra a veszprémi önkormányzatnál dolgozik szervezési referensként.

A laudációban elhangzott, munkaköri feladatait mindig a legnagyobb szakmai hozzáértéssel és lelkiismeretességgel látja el, és oszlopos tagja a választások lebonyolításáért felelős csapatnak. A Véghely-díjat 2001 óta adományozza a közgyűlés. Az elismerést Véghely Dezsőről (1840-1897) nevezték el, aki Veszprém főjegyzője, valamint a megye alispánja, később a megye főjegyzője volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában