Nyárbúcsúztató

2022.08.18. 20:00

Fergeteges fesztivált rendeznek Alsóörsön

Rendkívül gazdag programsorozattal és hatalmas tömeg előtt nyárbúcsúztató és vendégmarasztaló fesztivált rendeznek Alsóörsön augusztus 17.-21. között, amit 27. alkalommal szerda este nyitottak meg a Sirály parknál.

Kovács Erika

Fotó: Gáspár Ákos 

Méltatta Kontrát Károly megnyitójában a 750 éves települést, és a továbbiakra is sikeres, eredményes, békés és boldog éveket kívánt Alsóörsnek.
Hebling Zsolt polgármester azt mondta, a fesztivál a legnagyobb önkormányzati rendezvényük, mely minden korosztálynak sokféle programot kínál. A résztvevők között külön köszöntötte az országgyűlési képviselőt, Vörösmarty Évát, a megyegyűlés alelnökét, Czeglédy Ákos paloznaki polgármestert, Kálmán Csaba lelkipásztort és Berkes Péter plébánost, valamint partnertelepüléseikről, így az erdélyi Málnásról és a Felvidékről érkezett Kalász küldöttséget. 
A megnyitón fergeteges hangulatot teremtettek egy ütősegyüttes kíséretében a mazsorettek, akik a közönséget is bevonták a táncba, majd Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes adott koncertet, hatalmas siker mellett. 

Alsóörsön egészen vasárnap estig rendkívül gazdag programsorozattal ajándékozzák meg az embereket, 20-án lesz egyebek mellett tűzijáték is. A részletekről honlapjukon lehet tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában