Hat helyszínen

2022.08.03. 18:00

Folytatódik az útfelújítási program Veszprémben

Hat helyszínen korszerűsítenek szakaszokat a Modern városok program útfelújítási csomagjának második ütemében.

Marton Attila

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, a kormányzati támogatású útkorszerűsítési program első része júniusban befejeződött. 
Az első ütemben a Füredi út, a Hunyadi utca, a Csererdei út, valamint a jutaspusztai Major utca készült el, a négy útszakaszon összesen közel két kilométer útfelület újult meg. 
A program második ütemében a Jókai utca, a Horgos utca, a Völgyhíd tér, a Brusznyai Árpád utca és az Óvári utca, a Jutasi út, valamint a szabadságpusztai Alsóerdő utca újul meg. A második ütem útfelújítását bruttó 857 millió forintból végzik el, írta megkeresésünkre az önkormányzat. 

A felújítási munkálatok a Völgyhíd tér és a Síp utca, valamint a Jutasi úton az Erdész utca és az autóbusz-pályaudvar között a leglátványosabbak. Mindkét helyszínen az aszfalt felmarásával kezdődött a munka a közelmúltban, a közlekedőknek félpályás forgalomkorlátozásra is számítaniuk kell a beruházások alatt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában