Nyári szünet

2022.08.15. 18:00

Jó hangulatban táboroztak a magyargencsi gyermekek

A település önkormányzata napközis tábort szervezett a magyargencsi 4 és 14 év közötti gyermekeknek. A programoknak a Széll-kastély adott otthont – tájékoztatott Boros Tamás polgármester.

Polgár Bettina

A programoknak a Széll-kastély adott otthont

Megtudtuk tőle, a programokba igyekeztek bevonni a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A gyerekek részt vettek honvédségi kutyás bemutatón, kedvcsináló néptáncoktatáson, kézműves-foglalkozáson, gyöngyfűzésen, fogászati előadáson, valamint kirándulást tettek egy közeli vadasparkba. A tábor zárásaként pikniket rendeztek a játszótéren, ahol légvár és gladiátorjáték is várta a gyerekeket. 

A táborozók kirándulást tettek egy közeli vadasparkba Fotó: önkormányzat 

- Jó volt látni, ahogy óvodások, iskolások örültek egymás társaságának a szünidő közepén. Talán egy kicsit a szülőknek is sikerült segíteni a nyári gyermekfelügyelet megoldásában. A tábort az önkormányzat önerőből szervezte, de akadtak támogató vállalkozások, illetve a helyi sportegyesület, akik anyagilag hozzájárultak a programokhoz. A részvétel a gyermekek számára térítésmentes volt. A felügyeletet az önkormányzat intézményeinek dolgozói biztosították. Ez a néhány nap élmény volt nekik is a gyerekekkel – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában