A mérleg megjavítása után kinyitnak

2022.08.10. 15:00

Újranyithat a múlt héten bezárt Cseri murvabánya melletti hulladéklerakó

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) a napokban adott tájékoztatást arról, hogy technikai okok miatt átmenetileg bezárták a telephelyet múlt héten szerdán.

Marton Attila

Forrás: VKSZ Zrt.

A társaság érdeklődésünkre közölte, meghibásodott a telephelyen használt mérleg, ami nélkül nem tudnak hulladékot befogadni, ezért kényszerültek arra, hogy átmenetileg bezárják az átvevőt. A társaság a meghibásodás után azonnal felvette a kapcsolatot a szakszervizzel, amelynek szakemberei várhatóan csütörtökön kicserélik az eszköz hibás alkatrészét, így a terveik szerint napokon belül újranyithat a hulladéklerakó.

A Cseri murvabánya melletti hulladékgyűjtő telephelyen többek között fa, kevert építkezési és bontási, lom, valamint biológiailag lebomló hulladék is leadható térítési díj ellenében. Az átmeneti időszakban a zöldhulladékot és a lomhulladékot a lakosok a Kistó utcai hulladékudvarban is leadhatják bizonyos feltételek mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában