Gulyás és pörkölt volt a falunapi menü

2022.08.09. 12:00

Zoltán Erikával együtt énekeltek Kertán

Hatalmas tömeg gyűlt össze Zoltán Erika koncertjére a falunapon, augusztus 6-án. A szervezők mindenkit ebéddel fogadtak.

Tisler Anna

A pónilovaglást csaknem minden fiatal kipróbálta és élvezte Fotó: Tisler Anna

A később érkezőknek a sportpálya előtt sem jutott parkolóhely, csak az utca végén tudtak megállni. Az érdeklődők többsége a 40-es, 50-es éveiben járó volt, hiszen Erika az ő fia­talkoruk egyik sztárja volt. A közönség az elsőként előadott Luftballon című daltól végigtapsolta, -énekelte a koncertet. 
A lelkesen tapsolók egyike, Zsuzsa azt is elmondta, hogy húszéves álma, vágya valósult meg akkor. Tinikorától rajongott Zoltán Erikáért, de nem engedhette meg magának, hogy elutazzon egy koncert- re. Most Erika jött ide, és még belépőjegyet sem kellett fi- zetni. 
A szervezők mindenkit ebéddel vártak már egy órától. Csapatok, baráti társaságok főztek, a húst az önkormányzat biztosította. A látogatók többek között gulyás és pörkölt közül választhattak. A gyermekeknek pónilovaglást, hennafestést, arcfestést kínáltak, a sportpálya parkolójában egész délután ringlis várta a gyermekeket és a felnőtteket. 
A délután további részében az ajkai Hangadók zenekar lépett színpadra, őket operettműsor követte, majd a Rió zenekar zárta a sort. 
 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában