Helyi közélet

2022.09.24. 21:00

A függetlenedést ünneplik

Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata és a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár október 1-jén, szombaton tartja a település függetlenségének 25. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségét.

Rimányi Zita

A sporttelepen 9 órától lesz a Mozdulj, Pét! sportrendezvény. A Nyárfa közt 15 órakor avatják fel, Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Horváth Éva polgármester részvételével. A Várpalota Pétfürdő Kertbarát Kör Egyesület terménybemutatót tart 16 órától a közösségi házban, közreműködik a Szent László Kórus. Utána díjakat adnak át és levetítik a Pétfürdő és Várpalota elválásának históriája című filmet. Emlékfalat avatnak és bemutatják a 25 éves jubileum alkalmából megjelent kiadványokat. A péti képeslapok fotótárlatot Angeli Katalin, a közösségi ház igazgatója nyitja meg. Fáklyás futást szervez Pétfürdő utcáin a FutaPét Tömegsport Egyesület 18.30-tól, majd örömtüzet gyújtanak a ligetben, közreműködik a Napfény Női Kar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában