Fűtés

2022.09.23. 16:00

Felmérik Veszprémben, kinek van szüksége szénre

A Belügyminisztérium adatgyűjtéssel méri fel, mely háztartások használnának vagy már használnak a fűtéshez barnakőszenet. Ebből kiderülhet, mekkora az igény erre a fűtőanyagra az idei szezonban.

Napló

Forrás: Pexels.com

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala azt kéri a barnaszénnel fűtőktől, vagy azoktól, akik esetleg azzal fűtenének a következő hónapokban, hogy azt írásban jelezzék az önkormányzat online elérhetőségén nevük, lakcímük, elérhetőségük (telefonszám, email-cím), illetve az egy fűtési szezonra használt barnakőszén mennyiségének feltüntetésével. Az adatszolgáltatási adatlapot a város honlapjáról lehet letölteni, vagy személyesen átvehető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájában.

A lakossági igénybejelentés feltételei: egy háztartásnak az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő, háztartásonként egy személy élhet igénybejelentéssel, a maximális barnakőszénigény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Az önkormányzat felhívja a figyelmet, hogy a felmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent automatikus támogatást. Az adatokat legkésőbb szeptember 29-én 16 óráig kell eljuttatni a veszprémi polgármesteri hivatalba. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában