Legfontosabb az emberek egészsége

2022.10.08. 20:00

Több mint kétmillió forintból fejlesztettek a felsőörsi orvosi rendelőben

Több mint két millió forintból eszközöket vásároltak és korszerűsítést végeztek a település orvosi rendelőjében.

Kovács Erika

Kontrát Károly országgyűlési képviselő, Bardóczi Miklós háziorvos és Szabó Balázs polgármester a megújult rendelőnél Fotó: képviselői iroda/Gáspár Ákos

 

 

Elismeréssel beszélt Kontrát Károly országgyűlési képviselő az orvosi rendelőről, melyet Szabó Balázs polgármesterrel együtt keresett fel pénteken. A felsőörsi rendelőben találkoztak Bardóczi Miklós háziorvossal, aki harminc éve fogadja a betegeket a községen kívül Alsóörsön és Lovason is. A helyszínen kiderült, az eszközök beszerzésénél, illetve a felújításoknál a képviselő-testület mindenben kérte a háziorvos javaslatát, és azzal egyezően történtek a beszerzések, valamint a munkálatok. Így vásároltak egyebek mellett EKG-készüléket, vércukorszintmérőt és csecsemőöltöztető pultokat. A betegváróban kényelmes és korszerű ülőkéket helyeztek el, egy helyi asztalos munkájával pedig megújult az orvosi asztal is. Minderre kétmillió forintot költöttek önkormányzati forrásból, és a háziorvosi igényeket azonnal támogatta Felsőörs testülete. – Számunkra ugyanis az emberek egészsége a legfontosabb – jegyezte meg Szabó Balázs polgármester. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában