Helyi közélet

2022.11.21. 15:07

Adventi Adománygyűjtés a Rahói Magyar Iskola részére

A Miniszterelnökség, a Civil Központok hálózata és a Katolikus Karitász országos kampányt hirdet november 29-ig, melyben Veszprém megyében a 42 magyar tanulót nevelő Rahói Magyar Iskola részére gyűjtenek felajánlásokat.

Juhász-Léhi István

A szervezőktől megtudtuk, gyakorlatilag bármilyen, bármekkora mértékű felajánlás hozzájárulhat, hogy a gyermekek és az intézmény átvészelhesse ezt a nehéz időszakot. Az iskola elsősorban fénymásolópapírt, színes papírt, laminálófóliát, fejlesztő játékokat, szemléltető eszközöket vár az iskolai tanításhoz, 6–12 éves korú tanulók részére. 

Ha fizikai adományt nem tudunk vagy nem szeretnénk eljuttatni, lehetőség van pénzadomány felajánlására is, amit szintén közvetlenül az iskolának fog a Veszprém Megyei Civil Hálózatért Közhasznú Egyesület eljuttatni. A fizikai adományokat a Veszprémi Civil Központ Iroda címére várják hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában