Helyi közélet

2022.11.02. 16:00

Csontváz gyümölcsökből és jelmezes móka a halloweeni felvonuláson

Csokit vagy csalunk címmel szervezett halloweeni sétát Szápár utcáin az önkormányzat, ami a szó mindkét értelmében szellemesre sikerült. A könyvtárnál mindenki kapott egy maszkot a saját neve kezdőbetűjével, és sok finomsággal várták az érdeklődőket.

Rimányi Zita

Fotók: szápári önkormányzat

 

 

Csontvázat raktak ki nekik gyümölcsökből: almából, banánból, és más mókás díszeket papírból. Ezután a gyerekek elindultak szüleikkel együtt a jelmezes felvonulásra. Több háznál meglepetésekkel kedveskedtek nekik, csokit gyűjthettek. Trojákné Szita Katalin polgármester hálás a családoknak ezért a segítségért, és elmondta lapunknak, hogy másodszor tartották meg ilyen módon halloweeni rendezvényüket. Olyan jól érezték magukat azon a helybeliek, hogy azt tervezik, jövőre több felnőtt öltözik jelmezbe. Ezt is olyan közösségi eseménynek tartják, ami fontos a falu összetartása miatt, akárcsak a húsvéti fészekrablás, amelyet szintén tavaly próbáltak ki először, és idén is több portánál plüssfigurákat kaptak a kicsik rajzaikért cserébe. A településen folytatni szeretnék a hasonlóképp örömet szerző programok meghirdetését. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában