Bemutató

2022.11.02. 08:00

Előadás a gyilkos kór megelőzéséről

Legutóbb hasznos életmentő előadásban volt része annak, aki a pápai Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskolában meghallgatta Hörömpöly Imréné, a Megújulás Klub vezetőjének mellrákmegelőző, tanulságos bemutatóját.

OLVASÓNKTÓL

A fiatal résztvevők a rózsaszín októbert szimbolizáló öltözékben vettek részt az Acsádyban rendezett előadáson Fotó: szervezők

A filmbejátszásokkal, képekkel, személyes, hiteles életmesékkel tarkított bő másfél óra alatt sok hasznos dolgot tudhattak és tanulhattak meg a résztvevők, elsősorban a megelőzésről. Mert ez az alapja, a záloga annak, hogy a „gyilkos ollóvirtuóz” ne szedhessen évről évre több áldozatot. S manapság már nem csupán a hölgyek, lányok, asszonyok körében. Igen, sajnos a kór a férfiakra is veszélyes. Közülük is többen szenvednek a mellrák fájdalmától. A megelőzés mindannyiunk érdeke, magunkért, gyermekeinkért érzett felelősség. 
Az előadáson a jövő generációja volt jelen. Figyelmesen hallgattak, érdeklődve tanultak. Rózsaszín öltözékkel szolidaritást vállaltak. 
Czobor Andrea/olvasónktól 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában