Öt amerikai hárs

2022.11.14. 13:27

Fákat ültettek a közparkban Veszprémben

Választókerületi keretéből ültetett fákat a Pöltenberg Ernő utcai közparkban Gertsmár Ferenc.

NA

Forrás: Facebook/ Gerstmár Ferenc

 

 

Az önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón elmondta, bár Veszprém zöldfelületi stratégiája említést tesz róla, egy idén év eleji kérdésére adott válasz világossá tette, hogy a Pöltenberg Ernő utcai közparkban egyelőre nem tervez fásítást a városvezetés. A környéken élőknek viszont hosszabb ideje igénye, hogy a terület park jellege erősödjön, elsősorban fákat szeretnének itt látni.

 - A lakossági óhajt szem előtt tartva döntöttem úgy, a rendelkezésre álló választókerületi pénzemből 480 ezer forintot arra szánok, hogy fákat ültessünk a Pöltenberg Ernő utcai közpark keleti részén - közölte Gerstmár Ferenc.  - Az ültetés november elején megtörtént, öt amerikai hárssal gazdagodott a Bakonyalja városrész. Bízom benne, hogy a következő évek költségvetése lehetővé teszi majd a további fejlesztést.

A Pöltenberg Ernő utcai közpark nyugati részén is sikerült kisebb-nagyobb felújításokat elérni az elmúlt hónapokban. Legutóbb például újra cserélték a labdapálya körüli hálót. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában