Összefogás, adománygyűjtés

2022.11.30. 08:00

Segítő kezek estéje a Veszprémi Petőfi Színházban

A Segítő Kezek Estéje elnevezésű rendezvényt Robozné Erődi Ildikó Szentgálon élő festőművész szervezi meg a Veszprémi Petőfi Színházban december 7-én, szerdán 16 és 18 óra között. Összefogásra, adománygyűjtésre hív minden jó szándékú embert.

Rimányi Zita

A jótékonysági rendezvény meghívóján szereplő gyermekalkotás

Forrás: Rné Art Gallery

„Vegyünk példát a szentgáli általános iskolásokról, és tegyük boldogabbá advent időszakát a Veszprémi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyermekei számára. Meggyőződésem, hogy mindannyiunkat az definiál a legpontosabban, hogy milyen mértékben tudunk hozzáadott érték lenni a körülöttünk élők életében. Az iskola diákjainak lelki-fizikai fejlődését szolgáló eszközök beszerzésére fordítja az intézmény az adománygyűjtésből származó összeget" – fogalmazott a szervező meghívójában, amelyen egy gyermekalkotás látható.
Az est ünnepélyes megnyitója 16 órakor kezdődik. Ezt követően, a szervező bemutatkozása után egy rövid videós összeállítás segítségével megismerkedhetnek a résztvevők az intézmény pedagógiai munkájával, a kisdiákok életével, eredményeikkel. Meglepetés fellépőként köszönthetik majd az iskola egyik kedves, tehetséges gyermekét. Az adventi hangulatról a Jazzy Funtazi duó gondoskodik. 
Felajánlásokat addig is várnak a következő utalási címre: Bárczi-Caritas Alapítvány; adószám 19261045-1-19; számlaszám 73200189-11101954. A közlemény rovatba azt kérik beírni, hogy „Rné Art Gallery jótékonyság". 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában