Segítenek eligazodni a felvételi útvesztőjében

2022.11.29. 13:00

Szerdán nyílt napot tart a Pannon Egyetem

A Pannon Egyetem 2022. november 30-án, a B épület aulájában szervezi meg őszi Nyílt Napját, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Horváth Virág

Forrás: Pannon Egyetem

A látogatók megismerhetik az egyetem széles képzési palettáját, valamint szaktájékoztatókon és laborlátogatásokon is részt vehetnek a program keretein belül. Karrier tanácsadással és pályaorientációs tanácsadással is készülnek a Karrier Központ munkatársai.

Gál Balázs, az egyetem oktatási igazgatója segít eligazodni a felvi.hu felületén, ismerteti a legfontosabb változásokat, tudnivalókat a felsőoktatásba jelentkezés előtt álló fiatalok számára. Akinek több képzés is szimpatikus, de még nem tudja, melyik az igazán megfelelő, a karrier tanácsadás és a pályaorientációs tanácsadás nagyban megkönnyítheti a döntést. Az egyetem duális partnereivel együtt készül a rendezvényre, a témában Utasi Anett, a Duális Képzési Központ igazgatója tart előadást.

A Pannon Egyetem kapui délelőtt kilenc órakor nyílnak ki, a program egészen délutánig tart majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában