Másodszor

2022.12.20. 09:00

Adventi vásár Úrkúton

Második alkalommal rendezte meg Úrkút Község Önkormányzata az adventi vásárt a falu sportpályáján. A karácsonyi fényekben pompázó pályán feldíszített faházakban, fedett asztalok mellett várták a helyi egyesületek a település kikapcsolódni, falatozni, beszélgetni érkező lakosait.

Rednágel Zsuzsa

Fotó: Rednágel Zsuzsa

A rövid karácsonyi verssel kiegészített megnyitó után a település civil szervezetei, egyesületei, a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Kilencház Vendégház finomabbnál finomabb ételeit kóstolhatták az adventi forgatag résztvevői. Az iskola és az óvoda dolgozói saját készítésű, ötletes karácsonyi ajándékokkal invitálták asztalukhoz a vásárolni szándékozókat, melynek bevételével a helyi intézményeket támogatja az önkormányzat. A rendezvény idén is nagy sikert aratott, a pálya megtelt érdeklődő családokkal, baráti társaságokkal, akik halk karácsonyi zene mellett tudtak az ünnepre közösen is hangolódni. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában