Technológiai és Ipari Minisztérium

2022.12.02. 07:00

Ismét szép helyezést ért el a pápai Acsády három tanulója az országos versenyen

A Technológiai és Ipari Minisztérium által meghirdetett országos versenyen ismét szép helyezést ért el a Pápai SZC Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola három tanulója.

Képünkön a három tanuló a felkészítő tanárral Fotó: iskola

Csere Ferenc, Pus Csongor és Bogdán László Veilandics Tamás tanár felkészítésével bebizonyították, hogy jól ismerik a környezetbarát termékeket, jártasak az ökovilágban és tudatosan vásárolnak nap mint nap. Az országos versenyen 77 csapat indult, az Acsády-s csapat az előkelő 13. helyezést érte el. Belépőként öko-cimkéket készítettek, körkérdéseikre adott válaszok alapján táblázatba foglalták megfigyeléseiket és azokból diagramokat varázsoltak. Érdekes és értékes következtetéseket vontak le, hasznos tudással gazdagították a szakterületet és önmagukat is. Munkájuk talán legizgalmasabb része volt, hogy öko-memóriakártyát készítettek mindenki legnagyobb elismerésére. A napjainkban oly divatos öko-lét „élő bizonyítékaiként” hozhatták haza a jól megérdemelt trófeát, s gyarapíthatták eredményükkel az Acsády kiválóságainak sorát.
Czobor Andrea/ Olvasó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában