Az esten a gyerekeknek meleg teát, a felnőtteknek forralt bort kínáltak

2022.12.06. 11:00

Lovas hintón érkezett a Mikulás Csopakra

Lovas hintón érkezett a Mikulás, utána pedig a Bablena család ünnepi díszbe öltöztetett kisvonata Csopakra, a gyönyörűen kivilágított Csonkatoronynál lévő parkba, december 4-én vasárnap este, ahol nagyon sokan várták. A különleges eseményt a Petrányi Borterasz, a helyi Mandulavirág gyógyszertár és az önkormányzat támogatta.

Kovács Erika

Kisebbek és nagyobbak egyaránt örömmel töltöttek egy kis időt a Mikulással

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Csodás látványt nyújtott, ahogy megérkezett a Mikulás Csopakra, a Szentesi Lovasfarm két gyönyörű paripája, Szikrázó Tündi és Maxim Merci vontatta elegáns hintón, amit Szentesi Vajk tulajdonos hajtott. 

A piros ruhás vendég nem érkezett üres kézzel, ugyanis azoknak a gyerekeknek, akik elmondtak neki egy-egy ünnepi verset, vagy énekeltek neki, ajándékot adott a puttonyából, amiben a vele érkezett Krampusz segített. Az ajándékozás után a Mikulással együtt utazhattak kicsik és nagyok a hintón, és felülhettek a kisvonatra is, melyből kellemes karácsonyi dallamok szóltak, így vitték őket körbe a településen, illetve a környéken. 

A szervezők képviseletében a tulajdonos, illetve a vonatot működtető balatonfüredi család: Bablena Mária és lánya, Bablena Dolly, valamint Petrányi István, a borterasz tulajdonosa azt mondta, nagy örömmel szervezték meg ezt a sok embert vonzó, közösségi programot. Látják, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt mekkora élményt szereztek vele. Szántó-Mák Tímea, aki férjével Szántó Áronnal és kislányukkal, Laurával érkezett arról beszélt, hogy nagyon egyedi, csodás esemény a mostani, a kislányuk ajándékot kapott, aztán hintóztak, kisvonatoztak, mindez egy különleges, szép ünnepi ajándék az egész család számára. Az esten a gyerekeknek meleg teát, a felnőtteknek forralt bort kínáltak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában