A turizmusnak is előnyére válik

2022.12.18. 14:00

Megújult utcát adtak át Szigligeten

A Belügyminisztérium több mint harmincmillió forintos támogatásának köszönhetően új aszfaltos utat adtak át Szigligeten szombaton.

Szijártó János

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (balról), Balassa Dániel szigligeti polgármester és a kivitelező cég ügyvezetője, Dénes Zoltán az Antalhegyi utca ünnepélyes átadásán közösen vágta át a nemzeti színű szalagot

Fotó: Szijártó János

– Szigliget eddig is a Balaton egyik gyöngyszeme volt, ez a beruházás pedig hozzájárul ahhoz, hogy továbbra is az maradjon. Kétségtelen, hogy a helyi turizmus fejlesztésének elengedhetetlen része a megfelelő közlekedési infrastruktúra kiépítése, ugyanakkor a helyben élők érdekeit figyelembe kell vennünk ezeknél a beruházásoknál – mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, országgyűlési képviselő az Antalhegyi utca hivatalos átadási ünnepségén. 

Balassa Dániel szigligeti polgármester megköszönte a támogatást, a megvalósításban részt vevők munkáját, valamint a kiváló minőségű kivitelezést a Veszprémi Útépítő Kft.-nek. Majd az utcát immár hivatalosan is átadva a forgalom számára, Navracsics Tibor, Balassa Dániel és a kivitelező cég ügyvezetője, Dénes Zoltán együtt vágta át a tükörsima felületű utcában kifeszített nemzeti színű szalagot. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában