Az őrület folytatódik

2022.12.08. 11:30

Reggeli káosz a Cholnoky úton (videó)

Olvasónk jelezte, hogy reggel a Cholnoky úton a Lidl felőli körforgalomtól a Budapest út felé haladva a cukrászda előtti szakaszon álló járműsor fogadta. Valahol messze nagy por jelezte, hogy munkálatok folynak, de az nem látszott, hogy mikor lehet továbbhaladni. Többen visszafordultak, nem vártak a végeláthatatlan sor elindulására. Az út túloldala egyébként elkészült, viszont szemből sem igen volt forgalom, így olvasónk úgy gondolta, mindkét sávot blokkolták a munkálatok. Ha tehetik, kerüljék el ezt a szakaszt, a Lóczy Lajos utca jól járható.

 

 

Olvasónk hozzátette, nem látszik, hogy a megnövekedett benzinár visszavetné az autózási kedvet, a reggel 9 órakor megszokottnál jóval nagyobb forgalmat tapasztalt szerte a városban.

Jó hírt is megosztott velünk: az Almádi felől Veszprémbe jövő úton megszűnt a lámpás irányítás, mindkét sáv járható és – bár még nincs teljesen kész a szakasz, – munkálatok sem zavarják a haladást.

 

 

 

 

 

Címkék#közleked

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában