V-Busz

2022.12.08. 15:00

Több ponton módosul a menetrend Veszprémben

December 11-én, vasárnaptól – az európai vasúti menetrendváltáshoz igazodva – néhány vonalon változik a V-Busz Kft. menetrendje, tájékoztatott a közlekedési társaság. A finomhangolást részben a Budapest–Veszprém–Szombathely vasútvonal megváltozó menetrendje miatt, részint a munkába járást kiszolgáló járatok menetrendjének korrekciója miatt hajtották végre.

Marton Attila

Még a buszok kijelzőin is felgyúltak a gyertyafények advent első vasárnapján

Forrás: V-Busz

Közölték, a hajnali órákban korábbi időpontokban indulnak az első Vasútállomás felé közlekedő 4A-s és 5-ös buszjáratok, csatlakozást biztosítva az 5.20-kor Budapestre induló gyorsvonathoz. Hétvégén korábban indul az Avar utcától az első 10-es buszjárat, amely így csatlakozást biztosít a Budapestre és Ajkára induló gyorsvonatokhoz. Közel fél órával később indul a vasútállomástól az utolsó 4-es és 11-es autóbuszjárat, csatlakozást biztosítva az új vasúti menetrendben 22.28-ra Budapestről érkező gyorsvonathoz. Hétvégén később indul az első 11-es buszjárat a vasútállomástól, csatlakozva a Budapestről és Ajkáról érkező gyorsvonatokhoz. Hétköznapokon a munkába járást megkönnyítendő néhány perccel korábban indul az első két 8-as járat a Haszkovó fordulótól Csererdő felé. Munkanapokon néhány perccel módosul több 1-es, 2-es, 3-as, 5-ös, 11-es, 13-as és 18-as járat menetrendje. A változások a V-BuszON mobiltelefonos menetrendi applikációban az aktuális dátumot beállítva már követhetők, a társaság honlapján és a megállóhelyi menetrendi táblákon december 11-től jelennek meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában