Egy jó szlogen sokat ért

2022.12.05. 12:00

Utazási igazolványt kaptak a nyertesek

Mint arról korábban beszámoltunk, idén ősszel hirdette meg a V-Busz és a Kukkantó Egyesület közös szlogenpályázatát a közösségi közlekedés népszerűsítésére.

Juhász-Léhi István

Remek szlogenek érkeztek

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Szombaton aztán az adventi forgatagban sor került az ünnepélyes eredményhirdetésre. Mint az a részletekről kiderült, 33 pályázó közel 50 pályaművel nevezett, és az oklevelek mellett valamennyi pályázó a Göllesz Viktor Fogyatékos Személyek Nappali Intézményének ellátottai által készített apró karácsonyi díszt vihetett haza, a V-Busz jóvoltából. 

A szlogen fődíját Toldi Csongor, a Báthory István Általános Iskola 3. C osztályos tanulója nyerte a következő szlogennel: ,,Suliba mész? – V-Busz! Vásárolni mész? – V-Busz! Hová mész? – V-Busz!”. A verses fődíjat ugyanakkor Bacchioni Robert, a szentkirályszabadjai Szent István Király Általános Iskola 5. osztályos tanulója vihette haza. Verse így hangzik: ,,Ne állj a dugóba, Szállj fel a buszomra. Mutasd a bérletet, Nem is kell fizetned. Gyere velem a buszra, Mert mindenki megússza. Nem kell sokat várni, Csak a buszra szállni.”

A két fődíjas egy-egy december és január hónapra szóló utazási igazolványt kapott a V-Busz járataira, egy-egy lila buszos kulcstartót, valamint a Kukkantó Egyesület mikuláscsomagjait. Mindezek mellett verses fődíjat kapott a Báthory István Általános Iskola 2. C osztályának műve. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában