A pedagógiai szakszolgálat munkatársainak

2023.01.03. 10:00

Kövi Szabolcs zenélt a szakmai napon

Rendhagyó logopédiai szakmai napot tartott a közelmúltban Várpalotán a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Várpalotai Tagintézménye. A megye szakemberei az előadások mellett Kövi Szabolcs fuvolaművész játékát is meghallgathatták.

Szabó Péter Dániel

Játékos, kézműves programok is várták a logopédiai szakmai nap résztvevőit

Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

A Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál megyei szinten közel 140-en dolgoznak, s az intézmény vezetősége kiemelten fontosnak tartja a munkatársak közötti jó kapcsolat megteremtését és a közösségépítést. Csaba Mercédesz, a várpalotai tagintézmény igazgatója elmondta, a Szent István úti inkubátorházban rendezett napon a játékosságot, a vidámságot, a kikapcsolódást helyezték előtérbe, hogy ily módon is közelebb hozzák egymáshoz a munkatársakat. A 2022/2023-as tanévben második alkalommal szervezett megyei logopédiai szakmai napot a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Várpalotai Tagintézménye. A rendezvény programját Szoboszlai Zita, a logopédiai munkaközösség vezetője álmodta meg.

Pánsíp és okarina címmel adott koncertet Várpalotán Kövi Szabolcs
Fotós: Szabó Péter Dániel/Napló

A nap, ha úgy tetszik sztárvendége Kövi Szabolcs volt, aki leginkább meditatív és relaxációs hangulatú dallamairól ismert. Kezdetben azonban - ahogy a művész mondja - a komolyzene világában mozgott, majd belekóstolt a könnyűzenébe, időközben pedig rátalált a világ- és spirituális zene. A zeneszerző a Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Várpalotai Tagintézményének szakmai napjára egy pánsíp és okarina műsorral készült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában