Közönségszavazás

2023.01.09. 14:52

Veszprém lehet Európa legjobb úti célja

Január 20-án megnyílik a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. Magyarország legnépszerűbb úti céljaként – az ország képviseletében egyedüliként 2023-ban – Veszprém indul a megtisztelő címért, adta hírül a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Napló

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Veszprém–Balaton-térség egyedülálló módon, egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen való veszprémi sikeres részvétel. A cím megálmodói együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.

A közönségszavazás január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok. Minden szavazat számít, hogy Veszprém, a királynék városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is az első helyre kerüljön.

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem értékes nyereményért is. Veszprém város turisztikai közösségi oldalán, a Visit Veszprém oldalon a nyereményjátékon vehet részt. A résztvevők között a 2023. évi VeszprémFest július 13-i Mariza-koncertjére két belépőjegyet sorsolnak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában