Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület

2023.02.17. 07:00

A gyerekek vannak a központban

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület szerdán tartotta 15 éves születésnapját, mely alkalomból ünnepi közgyűlést hívtak össze a VSZC Táncsics-technikum Táncsics-termébe.

Juhász-Léhi István

Fotó: Penovác Károly

– Az elmúlt 15 év alatt, úgy érzem, sok sikert értünk el közösen, az alapító tagok közreműködésével – nyilatkozta a veol.hu-nak  Molnár Roland elnök. – Azonban ez a történet nem rólunk szól, hiszen nagyon sok segítő, támogató kellett ahhoz, hogy létrejöjjön az egyesület.  

Fotós: Penovác Károly

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke mesélt arról is, hogy a vállalkozóknak és támogatóknak hála, 1 millió 90 ezer forintot osztottak szét az év első felében. A szerdai eseményen hét, az egyesület által felkarolt diák volt jelen, de Molnár Roland egy veszprémi diákról is szót ejtett, akit 50 ezer forint értékben támogattak.

– Az egyesület a gyerekek megsegítését, támogatását tűzte zászlajára – fogalmazott Molnár Roland, aki hozzátette, természetesen sikeres rendezvényeik – például a családi nap vagy az Édes Veszprém – is az összetartozásról szólnak. 

Fotós: Penovác Károly

– Csak akkor tudunk segíteni, ha a jólelkű támogatók mögénk állnak. Úgy érzem, ez az egyik legnagyobb kincs számunkra – tette hozzá a Pro Civitate-díjas egyesület vezetője. 

A VVHFE immár a március 6-ai tisztújító közgyűlésére készül, majd a hagyományos Családi napot szervezik, amelyre előreláthatólag május 18-án kerül sor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában