Óriási élmény volt

2023.02.09. 07:00

Kétméteres hóban síelhettek az iparis diákok

A Veszprémi Ipari Technikum sikeresen lebonyolította 2023-as sítáborát az elmúlt héten, újságolta a veol.hu-nak Kobán László, a sítábor szervezője, intézményvezető-helyettes.

Juhász-Léhi István
Forrás: iskola

Az ausztriai Klippitztörlben fantasztikus körülmények között több mint kétméteres hóban sportolhatott 41 diák és négy oktató. Tizenhat tanuló teljesen az alapokról indulva vette sikeresen az akadályokat és tanult meg biztonságosan lejutni a hegyről síléccel a lábon. Volt középhaladó csoport és természetesen olyanok is, akik már magas szinten tudtak síelni. 

Forrás: iskola

Közös főzés, palacsintasütés, igluépítés, hógolyózás színesítette a programot. A táborzárás vidám műsorokkal telt, és természetesen felavatták azokat is, akik először vettek részt az iparis sítáborban. 

Forrás: iskola

Kobán László úgy fogalmazott, hogy tanárnak, diáknak óriási élmény volt igazi télben, hóban eltölteni ezt a hetet. Remélik, jövőre ismét találkoznak a sítáborban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában