Pályázat

2023.02.13. 08:00

Rajzban is jeleskedtek az ajkai iskola tanulói

Az ajkai Bogáncs gyermekkönyvtár által még tavaly decemberben meghirdetett rajzpályázaton a Szent István Király Római Katolikus Általános Iskola diákjai is jól szerepeltek.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A képen a díjazottak: Schreithofer Boróka, Libárdi Lilla Anna, Sárfi Vera, Somlai Ríka Lilla, elöl: Oláh-Milkovics Mia és Móger Bennó Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A rajzpályázat témája E. T. A. Hoffmann klasszikus karácsonyi meséje, a Diótörő volt. Az 1–8. osztályosok vehettek részt a versenyen, minden diák egy-egy szabadon választott technikával készülő alkotással. A több száz beérkező pályázatból a Szent István Király Római Katolikus Általános Iskola alsó tagozatos diákjai közül Sárfi Vera, Oláh-Milkovics Mia első osztályos, valamint Schreithofer Boróka harmadik osztályos tanuló harmadik helyezést, Libárdi Lilla Anna és Móger Bennó szintén első osztályos diák a második helyet nyerte el. Különdíjban részesítették Somlai Ríka Lilla és Szivós Levente negyedik osztályos tanulót.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában