Vármegyei kórház

2023.02.01. 14:00

Több vizsgálatra online is foglalható időpont

A kórház honlapján is lehet már jelentkezni képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra a Csolnoky Ferenc Kórház betegeinek, tájékoztatott az intézmény.

Napló

Forrás: Napló-archív

Az időpont-előjegyzés megkönnyítése érdekében így már nemcsak telefonon, hanem a kórház honlapján elektronikusan is lehetőség van vizsgálatra jelentkezni. Az online időpontfoglalás a röntgen-, az ultrahang-, a CT- és az MR-vizsgálatok esetében lehetséges. A Veszprém vármegyei intézmény pácienseinek egy űrlapot kell kitölteniük, és ezzel egy időben feltölteni beutalójukat a kórház honlapján a https://csfk.hu/diagnosztika/ oldalra. Az elektronikus levél beérkezése után a Képalkotó Diagnosztikai Centrum munkatársai három munkanapon belül telefonon keresik a vizsgálatra jelentkező beteget, és egyeztetik vele a kért vizsgálat elvégzésének időpontját. 

A Csolnoky Ferenc Kórház informatikai fejlesztése a betegek kényelmét is szolgálja, és hozzásegíti a kórházat a diagnosztikai vizsgálatokra fenntartott idő lehető leghatékonyabb kihasználására, zárul az intézmény közleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában