Víz világnapja

2023.03.26. 20:00

Díjkiosztó gála Veszprémben

A Bakonykarszt Zrt. immár 27. alkalommal hirdette meg rajz és tanulmány témakörben pályázatát általános-, valamint középiskolás diákok számára a Víz világnapja alkalmából.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ebben a tanévben is készítettek pályaműveket a Tüskevári Általános Iskola tanulói. Benedek Andrea felkészítő pedagógus vezetésével hat alkotói csapatmunkát küldtek Veszprémbe. A pályázatra 46 diák több technikával ötvözött, kreatív alkotását juttatták el, nyilatkozta Mayerné Orbán Szilvia, az intézmény vezetője. A hivatalos díjkiosztó ünnepséget március 23-án a veszprémi Víziközmű Múzeumban tartották. A 2023 Változtass Most! címmel kiírt felhívásra régiónkban 810 rajz és 73 ötletes pályamunka bírálása volt a Bakonykarszt Zrt. és Széplaki Nóra festőművész feladata. Az Ötletes pályamunkák kategóriában szép eredményt értek el a tüskevári tanulók, hiszen a 2. és 3. díjat nyerték el a 3. és 6. osztályokból. Jutalmul értékes könyvet és oklevelet vehetett át minden diák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában