Közös ünneplés

2023.03.12. 20:00

Nőnap telt (falu)házzal

Jóval a szombat esti megnyitó előtt érkeztünk Vilonyára, ahol már akkor zsúfolásig telve volt a színházterem lányokkal, asszonyokkal. De igencsak időben érkezett Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője is, hogy az ajtón belépő helyi hölgyeknek személyesen adja át az ajándék virágokat.

Benkő Péter

Színpadon a Vilonyai Nőnapi Színkör

Fotó: Benkő Péter

Köszöntőjében Kardos Sándor, a település alpolgármestere az eseményen idén részt venni nem tudó Fésüs Sándor polgármester köszöntő szavait tolmácsolva a nők különlegességét, szépségét, báját méltatta. Mint mondta, sok férfi szerint nők nélkül nem lehet élni, aggódnak, féltenek bennünket, s olyanok, mint a virág – minél több gondoskodást, törődést kapnak, annál hálásabbak. Ezt megerősítette Ovádi Péter is szavaiban, kiemelve azt, hogy ő bizony ezen az estén itt kizárólag fiatal hölgyeket lát – ezzel megalapozva a jó hangulatot a vendégek körében, miközben jó szórakozást kívánt a szombat estéhez.

Kardos Sándor alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket
Fotós: Benkő Péter

A színpadot némi átrendezés után a Vilonyai Nőnapi Színkör tagjai vették birtokba, akikről köztudott, évente csupán egyetlen napon – nem kérdés, melyiken – lépnek fel műsorukkal. A hölgyek nem kis meglepetésére vagy inkább meghökkenésére következtek hát a zenés műsorszámok, melyben a színjátszó férfiak – még ha elsőre egyik-másikuk lánynak is  tűnt – hatalmas sikert arattak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában