Március 15-én

2023.03.08. 14:00

Útlezárások lesznek és módosított útvonalon járnak a buszok Veszprémben

Több helyszínen változik a forgalmi rend, valamint egyes buszjáratok útvonala március 15-én, szerdán a városi ünnepségek miatt, közölte az önkormányzat.

Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló-illusztráció

 A Dózsa téren 10 órától korlátozzák a parkolást, majd 10.40-től az ünnepség végéig teljes útlezárás lesz. Emiatt a 10.22-kor a Haszkovó fordulóból induló 3-as járat és a 10.54-kor a Kádártai úti fordulóból induló 5-ös járat a Házgyári út irányába a Tizenháromváros tér – Juhar utca – Tejipar útvonalon közlekedik, a Dózsa György tér, a Vértanú utca és az Avar utcai megállóhelyeket nem érinti a két járat. A 10.38-kor a Vasútállomásról induló 5-ös járat, a 10.45-kor a Csererdőből induló 3-as járat és a 11.06-kor a Haszkovó fordulóból induló 15-ös járat a belváros irányába az Avar utca – Juhar utca – Tizenháromváros tér útvonalon közlekedik, a három érintett járat a Vértanú utca és a Dózsa György tér megállóhelyeket nem érinti. A 11.10-kor a Vasútállomásról induló 10-es járat a Petőfi Színház megálló után a Dózsa György út – Völgyhíd – Pápai út (körforgalom) – Kistó utca – Avar utca útvonalon közlekedik. Szintén március 15-én, szerdán a fáklyás felvonulás útvonalán – Óváros tér, Megyeház tér, Színházkert – részleges forgalomkorlátozás várható 17.45-től a rendezvény végéig. A Volánbusz 17.40-kor Veszprémfajszról induló járata a felvonulás miatt terelőúton közlekedik Veszprémben, a busz nem érinti a Komakút tér és Színház megállóhelyeket, ehelyett a Kórház megállóban áll meg. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában