Hiányok keletkeztek a tagságban

2023.03.01. 11:30

Változások a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriumának összetételében

Navracsics Tibor lemondását követően a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriuma és felügyelőbizottsága egyhangú szavazással március 1-től a kuratórium elnökévé választotta Birkner Zoltánt, a Pannon Egyetem nagykanizsai egyetemi központjának docensét.

Napló

Március 1-jétől Birkner Zoltán a kuratórium elnöke

Forrás: MW

A kuratóriumi tagságban keletkezett hiányok okán továbbá tagként szavazta meg a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriuma és felügyelőbizottsága március 1-től Bartus Pétert, a Pannon Egyetemért Alapítvány operatív igazgatóját, és a Pannon Egyetem óraadó oktatóját, illetve Szabadics Zoltánt, a Pannon Egyetem címzetes egyetemi docensét, Zala megye turizmusának meghatározó vállalkozóját, a Bahart Zrt. igazgatóságának elnökét. 

A Pannon Egyetemért Alapítvány Alapító Okiratának IX. fejezet 12.3 pontja, valamint 3-as és 8-as pontjai alapján az új elnök és a kuratóriumi tagok megbízatása március 1-től határozatlan időtartamra szól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában