Olvasónk jelezte

2023.03.24. 11:00

Vigyázz, ha jön a kanyar! Áldatlan állapotok a Nap utcában

Olvasói bejelentést kaptunk korábban a vármegyeszékhelyen, a Nap utcának az Arany János utca felé eső végén tapasztalható áldatlan állapotokkal kapcsolatban.

Benkő Péter

A Nap utca ma nem a régi – nyugalom szempontjából

Fotó: Benkő Péter/Napló

Mint megtudtuk, a két utca viszonylag éles szögben találkozik, egy nehezen belátható kanyarban, ahol a parkolási gondok miatt nem csak közlekedni, de megállni, a kapukon ki- és behajtani sem egyszerű. Tovább bonyolítja a dolgot, közölte olvasónk, hogy a Nap utca pláza felé eső oldalán ezen a szakaszon nincs járda sem, többlakásos társasház viszont igen.

Több alkalommal kerestük a polgármesteri hivatal városüzemeltetési irodáját, ahonnan egyelőre nem kaptunk választ, ezért kimentünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk a valóságról. Olvasónk észrevétele véleményünk szerint jogos, különösen piaci napokon. Bárki, aki a Nap utca felől halad az Arany János utca felé, vagy fordítva, a kanyar előtt óvatosan, lassan haladjon. Szinte mindig van parkolni vagy elindulni szándékozó autós a Nap utca elején.

Remélhetőleg a hamarosan a közelben kialakítandó felszíni parkolók megoldják majd a problémát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában