Veol podcast

2023.05.28. 15:30

A múlt értékeinek tiszteletére nevel a Gizella-díjas tanárnő

38 éve tanít a veszprémi Deák Ferenc Általános Iskolában; mindig is szívügyének tekintette Veszprém helytörténetének megismertetését és népszerűsítését, de dolgozott a veszprémi 4. számú választókerület önkormányzati képviselőjeként is; Veszprém szellemi értékeinek létrehozásáért és megőrzéséért, valamint a város hírnevének öregbítése érdekében végzett példamutató munkája elismeréseként idén Gizella-díjat kapott a műsor vendége, Némethné Károlyi Jolán.

Komaniczki Zoltán

Némethné Károlyi Jolán

A beszélgetés során hallhat róla, hogy Némethné Károlyi Jolán folyamatosan nagy figyelmet fordít arra, hogy tanítványai hazaszerető, a nemzeti értékeket ismerő és tisztelő emberekké váljanak, akik büszkék magyarságukra, de ugyanígy küldetésének tekintette a közösségfejlesztést, a lokálpatrióta nevelést – ennek szellemében szakmai vezetője és társszervezője volt a 2011-ben nagy sikerrel megvalósított Ismerem a városom?! című interaktív helytörténeti vetélkedősorozatnak. Emellett komoly részt vállalt a Határtalanul program helyi szervezésében, megvalósításában, de a tanárnő mesél arról is, hogy melyek azok a legfontosabb eredmények, amiket a veszprémi 4. számú választókerület önkormányzati képviselőjeként ért el.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 25. része. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában