Veol podcast

2023.05.19. 17:30

Az életét tette fel a hátrányos helyzetben élők megsegítésére

A Veszprémi Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben kezdte gyógypedagógiai pályafutását, majd 12 évig iskolaigazgatóként felelt annak működéséért; innen visszavonulva munkaerőpiaci trénerként és supervisorként folytatta támogató tevékenységét, és ezzel a mai napig foglalkozik a műsor vendége, D. Barabás Éva.

Komaniczki Zoltán

D. Barabás Éva

A beszélgetésből kiderül, 2009-ben elnyerte a Kozmutza a Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díjat Önkormányzati és intézményi kategóriában. D. Barabás Éva különösen büszke rá, hogy több hazai és európai uniós kiírásban is sikeresen pályázott, megesett, hogy komplett infrastruktúra fejlesztésre is nyert forrást, de emellett ugyancsak támogatott program révén rangos szakmai képzés is megvalósult az intézményben. Hallhat róla, hogy D. Barabás Éva jelenleg önálló szakértőként foglalkozik felnőttképzéssel, mint tréner és supervisor – egyébként intézőbizottsági elnökként kézbe vette a veszprémi húszemeletes ügyeit; nagy terve alapvetően változtatni a toronyházzal kapcsolatos negatív megítélésen.

Ez itt a VEOL Podcast Pódium 22. része. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában