Veol podcast

2023.05.31. 11:00

Füredet csak szeretni lehet!

Az ország egyik legkedveltebb turisztikai célpontja Balatonfüred – csodálatos a klímája, tiszta a levegője, gyógyító a vize, a világ nagyjai gyógyultak az itteni Állami Szívkórházban, nemzetközi hírű képzőművészek kiállításainak, prémium vitorlásversenyeknek ad helyet; a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye.

Komaniczki Zoltán

A Balatonfüreden sétálókat Komaniczki Zoltán kérdezte

A nyár beköszöntével hétvégenként benépesül a Tagore-sétány; az itt készült interjúból kiderül, sokan akár csak a füredi víz kedvéért is rendszeresen ellátogatnak ide Veszprémből; az év bármely szakaszában érdemes felkeresni az északi part fővárosát, hiszen olyan látványosságok találhatóak itt, amelyek bármikor élményt nyújthatnak. A környéke kitűnő turistalehetőségeket kínál, egy-egy igazi télen pedig korcsolyázók és más sportolók lepik el a befagyott Balaton jegét – még ha erre egyre kevesebb példát is láthattunk az utóbbi időkben; amiben persze soha nem lehet csalódni, az a nyári szezon.

A Balatonfüreden sétálókat Komaniczki Zoltán kérdezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában